NANESENE MU POVREDE: U Srebrenici napadnut SNSD-ov odbornik Bojan Josipović

Josipović je jučer u 20:45 sati prijavio prijetnje i napad koji se desio u mjestu Brežani, općina Srebrenica.

  • Hronika

  • 14. Jun. 2022  

  • 0

Kako saznajemo, općinskom odborniku SNSD-a u Srebrenici Bojanu Josipoviću je prijećenu smrću, a potom je i fizički napadnut.

Iz MUP-a Republike Srpske saopćili su da je osoba M. S. jučer, 13. juna, prijetila i napala Josipovića.

Josipović je jučer u 20:45 sati prijavio prijetnje i napad koji se desio u mjestu Brežani, općina Srebrenica.

Ljekarska pomoć mu je pružena u Domu zdravlja Srebrenica, ali se, kako su naveli u MUP-u RS, dežurni doktor navedene zdravstvene ustanove nije izjasnio o stepenu povreda. Josipović je upućen na dalje liječenje u zvorničkoj bolnici.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio policijskim službenicima preduzimanje svih mjera i dostavljanje izvještaja o počinjenim krivičnim djelima "Ugrožavanje sigurnosti" i "Fizička povreda", saopćili su iz entitetskog MUP-a.

(Klix.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...