„ZAVRŠIMO S RETROGRADNIM POLITIKAMA PORTPAROLA KREMLJA, DODIKA I ČOVIĆA…“: Pogledajte šta je Vojin Mijatović rekao o liderima SNSD-a i HDZ-a BiH i ruskom ambasadoru u BiH (VIDEO)

"Evo imamo kandidata, imamo zajedničku koaliciju. S 500.000 glasova možemo biti apsolutno vladajući u RS-u. Samo je do nas", kazao je Mijatović.

  • Politika

  • 16. Jun. 2022  16. Jun. 2022

  • 5

Potpredsjednik SDP-a BiH i kandidat za člana Predsjedništva BiH iz RS-a Vojin Mijatović gostujući na Hayat TV-u pozvao je sve bh. građane u dijaspori da se registruju do 19. jula i izađu na oktobarske izbore.

-Dakle, 500.000 građana Bosne i Hercegovine s adresom u RS-u, s pravom glasa živi van BiH. Evo imamo kandidata, imamo zajedničku koaliciju. S 500.000 glasova možemo biti apsolutno vladajući u RS-u. Samo je do nas. Preklinjem, molim i pozivam Bosance i Hercegovce, 15 minuta vam treba da se registrujete i 15 minuta da glasate u oktobru i da s tim završimo s retrogradnim politikama obojice portparola Kremlja, i Milorada Dodika i Dragana Čovića – kazao je Mijatović.

Pogledajte šta je Mijatović rekao o dogovoru u Bruxellesu, liderima SNSD-a i HDZ-a BiH i ruskom ambasadoru u BiH Igoru Kalabuhovu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...