ŠIRI UGOSTITELJSKI BIZNIS: Miralem Pjanić upoznao načelnika Općine Centar Srđana Mandića o svojim poslovnim planovima

Na druženju su bili prisutni Miralemovi poslovni partneri kao i pomoćnica općinskog načelnika za privredu i poslovne prostore Neira Mlinarević, saopćeno je iz Općine.

  • Ekonomija

  • 16. Jun. 2022  16. Jun. 2022

  • 3

Reprezentativac Bosne  i Hercegovine Miralem Pjanić posjetio je Općinu Centar, te načelnika Srđana Mandića u neslužbenom razgovoru upoznao o poslovnim aktivnostima – biznisu koji obavlja na području općine Centar.

Na druženju su bili prisutni Miralemovi poslovni partneri kao i pomoćnica općinskog načelnika za privredu i poslovne prostore Neira Mlinarević, saopćeno je iz Općine.

Miralem Pjanić je zajedno sa svojim pravnim timom iskazao interes za proširenje i unaprjeđenje biznisa iz sfere ugostiteljstva u centralnoj sarajevskoj općini.

- Zadovoljstvo nam je da je naš proslavljeni fudbaler izabrao našu općinu za pokretanje biznisa. To je ujedno dobra poruka i za druge investitore da je općina Centar zasigurno pravo mjesto za dobre investicije - kazao je Mandić, navodi se u saopćenju iz općinske Press službe.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...