LEPRŠAVO IZDANJE: Nina Badrić u efektnom kombinezonu s kojeg je teško skinuti pogled (FOTO)

Kombinezon je pjevačica mudro nadopunila neutralnim špagericama s platformom i velikim cekerom.

  • Žena

  • 18. Jun. 2022  

  • 0

Sezona koncerata u punom je jeku što itekako veseli muzičare koji u posljednje dvije pandemijske godine gotovo da nisu imali nastupa. Tako je i Nina Badrić otputovala u Šibenik kako bi održala koncert na ljetnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila.

Pravac za Šibenik, napisala je Nina na svom službenom profilu na Instagramu uz fotografiju koju je objavila prije koncerta.

Odmah je dobila mnogo komplimenata na račun svoje odjevne kombinacije u kojoj se najviše istaknuo živopisni kombinezon.

U pitanju je model komercijalnog modnog brenda Zara s masivnim cvjetnim uzorkom. Fluidni kombinezon širokih nogavica ima asimetrični izrez, a na jednom ramenu ukrašen je predimenzioniranom mašnom. Patentni zatvarač koji se brine da kombinezon ostane na svom mjestu mudro je skriven u šavu na bočnoj strani i neprimjetan je.

S obzirom na to da je sam po sebi vrlo efektan i ne treba mu mnogo dodataka, kombinezon je Nina mudro nadopunila neutralnim špagericama s platformom i velikim cekerom, navodi Zadovoljna.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...