NEĆE GOLOTINJU I KIČ: Karleuša navodno nepoželjna u Sjevernoj Makedoniji?

Navodno su se žitelji tog grada u Sjevernoj Makedoniji usprotivili golotinji, kiču i muzici bez tradicionalnih vrijednosti.

  • Estrada

  • 19. Jun. 2022  19. Jun. 2022

  • 0

Jelena Karleuša je uspješno je realizirala ovosedmične nastupe u Strumici i Bitoli, uprkos činjenici da su jučer osvanuli naslovi u vezi s tim da njen planirani nastup u Kavadarcima u septembru, ipak, neće biti održan.

Navodno su se žitelji tog grada u Sjevernoj Makedoniji usprotivili golotinji, kiču i muzici bez tradicionalnih vrijednosti.

Tih problema, sudeći po snimcima s Instagrama, JK nije imala u spomenutim gradovima, s obzirom na to da je publika klubove ispunila do posljednjeg mjesta.

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.           

Objavu dijeli Jelena Karleuša (@karleusastar)

Karleuša se još nije oglasila povodom navodne zabrane nastupa, ali nije propustila priliku da ne objavi nekoliko provokativnih fotografija nastalih u Sjevernoj Makedoniji. Naročito je pažnju pratitelja privukla objava u okviru koje je predstavila stajling za drugi nastup.

"Ovaj Balmain je previše mali, ili sam ja prevelika bomba", napisala je Karleuša, misleći na stajling, ali vjerovano i odgovarajući indirektno kritičarima.

Zanimljivo, među prvima joj je komplimente uputila kolegica Milica Pavlović, koju je JK podržala u sukobu s Anom Nikolić. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...