"SB" SAZNAJE: Dvije saobraćajne nesreće u petnaest minuta na Stupu, tri osobe povrijeđene

U sarajevskom naselju Stup danas iza 12 sati dogodile su se dvije saobraćajne nesreće.

  • Hronika

  • 20. Jun. 2022  20. Jun. 2022

  • 0

U sarajevskom naselju Stup danas iza 12 sati dogodile su se dvije saobraćajne nesreće.

Kako su naveli za "Slobodnu Bosnu" iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajeva, u 12:10 dogodila se saobraćajna nesreća u Ulici Kurta Schorka u kojoj je povrijeđena jedna osoba.

Petnaest minuta kasnije, kod Lamper Megacentra na Stupu dogodila se još jedna saobraćajna nesreća u kojoj su povrijeđene dvije osobe.

Iz MUP-a KS su naveli za "Slobodnu Bosnu" kako su povrijeđeni iz obje saobraćajne nesreće prevezeni na KUM Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu na ukazivanje ljekarske pomoći i dijagnosticiranje stepena povreda.

Na mjestu događaja pripadnici MUP-a KS vrše uviđaj, a saobraćaj se odvija otežano.

(S. B.)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...