ZDRAVKO ČOLIĆ ZGROŽEN MEDIJSKIM NATPISIMA: "To je apsolutna laž!"

"To je apsolutna laž, porodici Čolić je nanijeta nemjerljiva šteta", rekao je Čolić za Una TV uz napomenu da će njegov pravni tim poduzeti sve neophodne mjere kako bi zaštitio privatnost porodice.

  • Estrada

  • 22. Jun. 2022  22. Jun. 2022

  • 0

Zdravko Čolić kao velika glazbena zvijezda desetljećima je vijest u regionalnim medijima. Njegovi koncerti, intervjui, nove pjesme i albumi privlače pažnju najširega čitateljstva.

Tako je bilo i ovaj put, samo što je popularni pjevač izrazito nezadovoljan objavama i njihovim razlozima.

Beogradski mediji su naime objavili da je Čolićeva starija kći Una iz očevog sefa "uzela 20.000 eura kako bi dečku kupila automobil".

Prema tim tvrdnjama, kad je pjevač vidio da mu nedostaje pozamašna svota novca, pozvao je policiju pa je "uplašena djevojka sve priznala i vratila novac".

Povodom tih tvrdnji Una Čolić na svome je Instagram profilu napisala da su ti navodi lažni.

"Kako vas nije sramota ovako ugrožavati mene i moju obitelj… Trebate se stidjeti", napisala je ona, prenosi Bild.ba.

Naravno, oglasio se i Zdravko Čolić.

alt(Foto: Nikša Duper/Cropix

"To je apsolutna laž, porodici Čolić je nanijeta nemjerljiva šteta", rekao je Čolić za Una TV uz napomenu da će njegov pravni tim poduzeti sve neophodne mjere kako bi zaštitio privatnost porodice.

"Ističemo da je vijest o navodnom nestanku novca u kući Zdravka Čolića apsolutno laž. Svi mediji koji su prenijeli vijest bez prethodne provjere bit će sankcionirani svim raspoloživim pravnim sredstvima. Zdravko Čolić nikada nije na ovaj način komunicirao s medijima, ipak kada je obitelj u pitanju, mora se poštivati odluka o privatnosti, uzimajući u obzir sve moralne i ljudske kodekse. Plasirajući lažne informacije, novinari su sigurno povećali čitanost, ali su nanijeli nemjerljivu štetu obitelji Čolić i obmanuli javnost Srbije i zemalja regije", saopćio je pravni tim pjevača Zdravka Čolića.

Zaista, Zdravko Čolić daleko je od osobe koja se u medijima javljala u ovakvom kontekstu, a njegova kći Una zaslužuje pravo na privatnost i medijski tretman koji uvažava profesionalne standarde. Treba se nadati da će pjevač i njegova obitelj brzo dobiti satisfakciju u ovome nemilom slučaju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...