GLUMI SNAHU IZ ŠVEDSKE: Zgodna Ana Sakić žari i pali društvenim mrežama, slikala se i za Playboy…

Zvijezda serija 'Državni službenik' i 'Selo gori, baba se češlja' slikala se i za Playboy.

  • Estrada

  • 23. Jun. 2022  23. Jun. 2022

  • 1

Ana Sakić rođena je 25. 11.1978. u Kruševcu. Anin brat je bivši nogometaš Crvene Zvezde, a danas nogometni trener Nenad Sakić.

Manje uloge dobila je još na početku gimnazije u kruševačkom teatru. Iako od roditelja nije imala podršku za bavljenje glumom, uspela je upisati Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu.

Jedno vrijeme živjela je i radila u SAD-u gdje je pokušala otvariti svoj 'američki san'. Na poziv producenata 2014. godine otišla je u Hollywood i glumila keltsku ratnicu Gretu u filmu 'Templar: Bitka za krv'. Nakon toga dobila je ulogu i u filmu 'Visage' 2017. godine.

Godine 2009. osvanula je na naslovnici srbijanskog izdanja časopisa Playboy. U jednom intervjuu izjavila je da joj nije bio problem skinuti se, jer je riječ o prestižnom časopisu u kojem su se pojavile i neke od važnijih žena na svijetu. Godinu kasnije fotografije su objavljene i u argentinskom izdanju Playboya. Njezine nage fotografije dostupne su još uvijek na raznim internetskim stranicama.

 

 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...