VUKANOVIĆ OD VETERANA VRS-a "DOBIO" VJETAR U LEĐA: "Mislim da ni Šarović, ni Stanivuković nemaju podršku kao..."

(...) Trivićka i ja.

  • Politika

  • 23. Jun. 2022  23. Jun. 2022

  • 1

"Juče na skupu boraca, na ranijim skupovima na Trgu i drugim gradovima, mogli ste vidjeti da smo Jelena Trivić i ja najpopularniji," rekao je narodni poslanik Nebojša Vukanović.

Govoreći o predstojećim izborima, stanju u opoziciji i eventualnoj podršci kandidatima opozicije, Vukanović je rekao da će uvijek biti timski igrač.

"Mislim da Šarović, a ni Stanivuković ako se kandiduje, nemaju podršku naroda kao Jelena Trivić i ja. Kada govorimo o podršci, ja neću ići na štetu opozicije, ali ni u korist Dodiku. Međutim, ako hoćete podršku naroda, morate slušati puls naroda", rekao je Vukanović.

Govoreći o očekivanjima svoje liste, Vukanović je rekao da se nada kako će ona postati parlamentarna, prenosi Banjaluka.net.

"Nadam se da ćemo osvojiti pet ili šest mandata i da ćemo biti nezaobilazan faktor vlasti. Ako budem u prilici, kao i do sada, neću praviti kompromise", rekao je Vukanović.

Na pitanje da li mu je žao što nije uzeo člansku kartu SDS-a, on ističe da je to “mogao uraditi da je htio”.

"Čak i kad sam bio na dnu, ni tada nisam postao član neke stranke. Uvijek sam bio simpatizer SDS-a i pomagao im. Podržao sam dva puta Tadića, Vukotu, Draška u Banjaluci i ne vidim razlog zašto bi sada neko mene eliminisao članskom kartom", rekao je Vukanović.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...