DRAMA NA KOSOVU: Snažna eksplozija u Mitrovici, nestalo struje u gradu, policijske snage na terenu...

Slučajem se bavi regionalna istražna jedinica koja bi trebalo da utvrdi da li da na teren izađe i EOD tim, potvrdili su iz policije.

  • Regija

  • 24. Jun. 2022  24. Jun. 2022

  • 0

Snažna eksplozija začula se sinoć oko 22.40 sati u Mitrovici, u istom trenutku kada je u gradu nestala struja.

Policijske jedinice su potom izašle na lice mjesta, odnosno kod zgrade Elektrodistribucije, a nakon prvobitne sumnje, da je uslijed neuravnoteženog napona došlo do varničenja na trafou.

Izlaskom na teren posumnjali su da je riječ o namjernom incidentu, odnosno da je korištena eksplozivna naprava.

Iz Kosovske policije nisu mogli da potvrde za KoSSev da li je došlo do eksplozije ili ne, odnosno šta se dogodilo, naglasivši da potvrdu za tako nešto daje EOD tim.

Pripadnici Kosovske policije i vozilo hitne pomoći koje je također izašlo na teren, napustili su lice mjesta nakon 23.20 sati.

Slučajem se bavi regionalna istražna jedinica koja bi trebalo da utvrdi da li da na teren izađe i EOD tim, potvrdili su iz policije.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...