PDP PODRŽAO MIRKA ŠAROVIĆA: "Pobjeda nema alternativu"

Borenović kaže da će PDP uložiti sve svoje kapacite da se izborni proces završi pobjedom na svim nivoima.

  • Politika

  • 24. Jun. 2022  24. Jun. 2022

  • 0

Partija demokratskog progresa (PDP) podržava kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH ispred Srpske demokratske stranke (SDS), Mirka Šarovića, saopšteno je danas iz PDP.

"Mi smo dugogodišnji partneri i jako je važno što je proces kandidovanja u SDS-u uspješno završen jednoglasnom odlukom," rekao je predsjednik PDP Branislav Borenović.

Borenović kaže da će PDP uložiti sve svoje kapacite da se izborni proces završi pobjedom na svim nivoima.

"Pobjeda nema alternativu. Više od deceniju i po kontinuirane vlasti jedne političke strukture dovelo je Republiku Srpsku u situaciju da se prazni zbog odlaska ljudi, da je korupcija ovladala svakom porom društva, da je većina ljudi obespravljena. Mi moramo biti oni koji će jasno i nedvosmisleno okrenuti kurs takve vladavine, drugačije poredati prioritete i staviti interese naroda i zemlje na prvo mjesto. Zato zajednički, složno, beskompromisno i snažno idemo da pobijedimo za ekonomski jaču, politički stabilniju i dostojanstveniju Republiku Srpsku", poručio je Borenović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...