VOZ "POKOSIO" ŠLEPER S LUKSUZNIM AUTOMOBILIMA: Audi odletio u nebo (VIDEO)

Pretpostavlja se kako je zbog velike dužine prikolice kamion doslovno zaglavio na uzdignutom kolosijeku.

  • Auto

  • 24. Jun. 2022  24. Jun. 2022

  • 1

Prometne nesreće u kojima sudjeluju vlakovi spadaju u red najstrašnijih i najsmrtonosnijih, a ova snimka to zorno pokazuje. 

Nesreća se dogodila na Floridi kad je na pružnom prijelazu u Lantani ostao iz nepoznatih razloga zaglavljen šleper s luksuznim automobilima. Pretpostavlja se kako je zbog velike dužine prikolice kamion doslovno zaglavio na uzdignutom kolosijeku.

Prolaznici nisu mogli ništa napraviti kako bi pomogli u ovoj izuzetno opasnoj situaciji. 

Jedino što su mogli učiniti je upaliti kamere na mobilnim telefonima i spremno dočekati nalet vlaka. Među njima je bio i youtuber Ekonoman koji je snimio trenutak udarca pri kojem je jedan od Audija na kamionu doslovno odletio u zrak.

Audi S5 Cabrio je nezgodno sletio, a na popisu oštećenih su još skupocjeni automobili kao što su Range Rover Velar, BMW X5 i Porsche Cayenne.

Sreća u nesreći je da nema ozlijeđenih. Zato je šteta ogromna, a to znači i puno posla za osiguravajuće tvrtke. 

(Index.hr)   

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...