BRUTALAN OKRŠAJ U RINGU: Dubrovački borac dobio batine od Amerikanca, pogledajte kako je završilo (VIDEO)

Dubrovčanin je u prošlom kolu nokautom savladao Brazilca Matheusa Scheffela i osvojio pet bodova.

  • Sport

  • 25. Jun. 2022  

  • 0

Ante Delija je pobjedom nad Sheltonom Gravesom osigurao novo polufinale PFL-ovog turnira u teškoj kategoriji. Najbolji hrvatski MMA teškaš slavio je jednoglasnom sudačkom odlukom nakon tri runde borbe. Njegovom protivniku nije pomoglo ni što je Deliji u drugoj rundi glavom razbio nos pa dobio kazneni bod.

Amerikanac Graves u ovoj borbi bio je zamjena za Stuarta Austina, koji je otkazao borbu. Dubrovčanin je u prošlom kolu nokautom savladao Brazilca Matheusa Scheffela i osvojio pet bodova.

Borac iz Dubrovnika došao do pete pobjede u sedmom nastupu u PFL-u. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...