"KAD SPOMENE ŽELJKU TREBA DA USTANE I STOJI MIRNO": Srđan Mazalica poručio da je jedina konstanta djelovanja Jelene Trivić izdaja

Mazalica je naglasio da najmanje o znanju i smislenim rečenicama treba da govori Trivić koja promaši tačku dnevnog reda, a pobrka Evropsko vijeće i Vijeće Evrope.

  • Politika

  • 25. Jun. 2022  25. Jun. 2022

  • 0

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini RS Srđan Mazalica istakao je da su jedini uspjesi Jelene Trivić to što je pogazila sva obećanja i odrekla se onih koji su je podržavali, pobjegla sa svakog važnog glasanja i postala vazal svima koji srpskom narodu i Republici Srpskoj žele samo najgore.

"Za kratko vrijeme svoje političke karijere uspjela je mnogo. Ali samo obećati. Još više je uspjela postati najveća politička podvala Srbima i Republici Srpskoj. Mnoge u koje se zaklinjala sada više ne spominje. Napuštala je stranke u kojima nije dobila ono što je zacrtala. Pravila je prijateljstva samo onda kad su joj trebala. Postoji samo jedna konstanta njenog političkog djelovanja – izdaja", naglasio je Mazalica.

On je podsjetio da je Jelena Trivić u jednom snimljenom i objavljenom razgovoru rekla svom stranačkom kolegi, pričajući o drugima, “koliko puta smo se posvađali na mrtvo ime”.

"Sjećamo se i prijetnji smrću portparolki jer je nije najavila kako treba, pa i prijetnji ‘ukopavanjem’ kandidatu sa liste. Za koliko ovakvih ispada ne znamo, jer niko nije objavio ni snimio? Da li je kvalitetno pisanje Fejsbuk statusa dovoljna preporuka za najvažnije funkcije", upitao je Mazalica.

Na pitanje da prokomentariše izjavu Trivićeve da je uspjeh predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović to što je, kako ona smatra, Milorad Dodik vuče godinama, Mazalica je upitao šta to Jelena Trivić ima pravo zamjerati Željki Cvijanović, o kojoj njeni saradnici nikad nisu rekli ružnu riječ, koju poštuje svako ko je s njom razmijenio tri rečenice i koja je sa raznim timovima vodila bezbroj uspješnih projekata, a najvažniji je očuvanje Republike Srpske u procesu evropskih integracija.

Mazalica je naglasio da najmanje o znanju i smislenim rečenicama treba da govori Trivić koja promaši tačku dnevnog reda, a pobrka Evropsko vijeće i Vijeće Evrope.

"Ali, veći problem leži u tome što Jelena Trivić ne razumije šta znači zajednička politička vizija, timski rad i odgovornost prema sebi i onima koji te izaberu, prema narodu prije svega. Zato kad spomene Željku Cvijanović, treba da ustane i stoji mirno", poručio je Mazalica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...