DRAMA U ZENICI: Žena skočila sa petog sprata stambene zgrade, zadobila teške povrede

"Zasada nije poznat motiv zbog kojeg je to učinila", kažu iz policije

  • Hronika

  • 26. Jun. 2022  26. Jun. 2022

  • 0

U zeničkoj ulici Crkvice na broju 66 večeras oko 20 sati došlo je do pokušaja samoubistva, potvrđeno je u policiji, prenosi ZenicaBlog.

"Kako je potvrdio dežurni službenik Operativnog centra Uprave policije MUP-a Zeničko-dobojskog kantona, ženska osoba inicijala E. Š., (31) skočila je sa prozora na petom spratu zgrade u kojoj i živi. Žena je zadobila teške tjelesne povrede. Vozilom hitne pomoći prebačena je u bolnicu. Na licu mjesta je policija i ekipe hitne pomoći. Nije poznat motiv zbog kojeg je to učinila. Nakon uviđaja bit će poznato više detalja, i bit će rasvjetljene sve okolnosti", rekli su iz MUP-a.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...