UPOZORENJE IZ BANJA LUKE: "Dodik i Čović provode rusku politiku na Balkanu!"

Mi moramo uraditi sve da u oktobru pobijedimo ruske igrače u BiH, istakao je Mijatović

  • Politika

  • 27. Jun. 2022  27. Jun. 2022

  • 3

Dvije ruske rakete pogodile su trgovački centar u ukrajinskom gradu Kremenčuku i ubile najmanje 10 ljudi, a ranile 40 ljudi. 

Ovo je komentirao i Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a i kandidat za člana Predsjedništva BiH iz RS.

"Da li stvarno bilo ko od "velikih" Srba koji govori "slava Rusiji", ne shvata da je ovo sutra nažalost realnost na Balkanu. Koliko možeš biti izopačen i tražiti izgovor za sve što je agresija na nedužne ljude.

Rusku politiku na Balkanu predvode Milorad Dodik i Dragan Čović, nažalost i opozicija u RS podržava rusku politiku. U mislima sam sa narodom Ukrajine, a mi moramo uraditi sve da u oktobru pobijedimo ruske igrače u BiH ili nas čeka Ukrajinski scenario", poručio je večeras Mijatović. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...