NAJRAĐE BI GA IZBRISAO: Brad Pitt otkrio kojeg se svog filma najviše stidi i zbog čega…

Svaki je kadar bio kao: 'Evo heroja!' Nije bilo misterije", objasnio je Brad.

  • Show

  • 28. Jun. 2022  28. Jun. 2022

  • 0

Brad Pitt se nakon početka karijere brzo profilirao u vrhunskog, karakternog glumca koji je snimio brojne kultne filmove obožavane i od publike i od kritike.

No, slavni glumac žali zbog svoje uloge u filma 'Troja'.

Adaptacija je to antičkog epa 'Ilijada' u kojoj Pitt glumi legendarnog borca Ahileja. Glumac nije smio reći svoje mišljenje u filmu zbog ugovornih obaveza, no čim su one istekle otkrio je da je upravo 'Troja' po njemu najgori film koji je snimio.

"Nije bilo bolno, ali shvatio sam da način na koji se priča o tom filmu nije onakav kakav sam želio da bude. U tome sam napravio vlastite pogreške. Što pokušavam reći o Troji? Nisam mogao izaći iz sredine kadra. To me izluđivalo", otkrio je Pitt u intervjuu za New York Times. Film je režirao Wolfgang Petersen, a Brad je kazao da mu smeta što se cijeli film praktički bazira na njegovom izgledu.

"Postao sam razmažen radeći s Davidom Fincherom. To nije podcjenjivanje Wolfganga Petersena. Das Boot jedan je od najboljih filmova svih vremena. Ali negdje po putu Troja je postala komercijalna stvar. Svaki je kadar bio kao: 'Evo heroja!' Nije bilo misterije", objasnio je Brad.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...