UZNEMIRILE MU SE OVCE U GEPEKU: Vozač se nakratko okrenuo da vidi šta se dešava, a zatim izazvao sudar

Do jučerašnje nezgode u Janji kod Bijeljine došlo je najvjerovatnije jer je jedan od vozača u gepeku imao dvije ovce, koje su postale nemirne.

  • Hronika

  • 28. Jun. 2022  28. Jun. 2022

  • 0

Do jučerašnje nezgode u Janji kod Bijeljine došlo je najvjerovatnije jer je jedan od vozača u gepeku imao dvije ovce, koje su postale nemirne.

Kako nezvanično saznaje InfoBijeljina, vozač se okrenuo da vidi šta se dešava, nakon toga prešao u suprotnu stranu i sudario se s vozilom koje mu je išlo u susret.

Podsjećamo, pet osoba, među kojima i dvoje djece, povrijeđeno je juče u direktnom sudaru koji se dogodio na lokalnom putu u Novom naselju Janja.

U nezgodi su učestvovali automobil Ford kojim je upravljao vozač čiji su inicijali R. DŽ. koji je zadobio tjelesne povrede o čijem se stepenu ljekari nisu izjasnili, a zadržan je na liječenju, te Mercedes kojim je upravljao Z. L. koji je zadobio lakše tjelesne povrede.

U vozilu Ford nalazili su se i putnici H. DŽ. koja je zadobila teške tjelesne povrede i dva djeteta, od osam i tri godine, koja su lakše povrijeđena.

Saobraćajna nezgoda se dogodila na lokalnom putu u Ulici Nikole Tesle juče u 17:15 sati. Policijski službenici izvršili su uviđaj lica mjesta.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...