KUDA "PLOVI" TURSKA: Erdogan uoči samita NATO saveza razgovarao sa Bidenom...

Dvojica lidera su također razgovarali i o predstojećem Samitu lidera NATO-a u Madridu.

  • Svijet

  • 28. Jun. 2022  

  • 0

Predsjednik Republike Turske Recep Tayyip Erdogan jutros je sa predsjednikom Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Joeom Bidenom telefonski razgovarao o bilateralnim i regionalnim temama, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz Direkcije za komunikacije Predsjedništva Turske saopćeno je da su Erdogan i Biden razgovarali o odnosima između Turske i SAD-a, kao i o nizu regionalnih tema.

Dvojica lidera su također razgovarali i o predstojećem Samitu lidera NATO-a u Madridu.

Turski predsjednik Erdogan danas je otputovao u Madrid, a novinarima u Ankari je kazao da je Biden u razgovoru izrazio želju da se s njim sastane na marginama Samita NATO-a i da je on načelno rekao da je takav sastanak moguć večeras ili sutra.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...