NIKO NE VJERUJE DA JE ZAGAZILA U PETU DECENIJU: Bivša hrvatska pjevačica osvanula u kupaćem kostimu, fanovi na Instagramu oduševljeni...

Lana je na društvenoj mreži objavila galeriju svojih neuređenih fotografija na kojima pozira u crnom kupaćem kostimu, a svoj potez je objasnila u podužem statusu.

  • Estrada

  • 29. Jun. 2022  29. Jun. 2022

  • 0

Bivša pjevačica i PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić izazvala je lavinu reakcija jednom od zadnjih objava na Instagramu.

Lana je na društvenoj mreži objavila galeriju svojih neuređenih fotografija na kojima pozira u crnom kupaćem kostimu, a svoj potez je objasnila u podužem statusu.

"Ni jednu od ovih fotki nisam htjela uređivati i provlačiti kroz filtere. Negdje u zimu Ante Mihić i ja krenuli smo u teretanu i odlučili poraditi na svojim linijama. Ante je tu dosta radikalan pa je do danas izgubio skoro 15 kg, ali je on puno i marljiviji nego ja", napisala je te je otkrila i da nakon operacije grudi u travnju više nije smjela ići u teretanu, pa se okrenula tretmanima madeoterapije, a na kraju je uputila i jedan ohrabrujući savjet drugim ženama.

"Nismo savršene i NE TREBAMO biti, ali celulit je rezultat loše ishrane, pretjeranog unošenja soli u organizam pa prema svemu tome možemo zaključiti da je nepoželjan. Ne zagovaram da sve žene trebaju izgledat kao iskrivljeni ideal ljepote kojeg nalažu društvene mreže, ali to ne znači da se trebamo zapustiti. Briga o vlastitom tijelu i zdravlju bi svakome od nas trebao biti prioritet, jer mi ne možemo biti nitko drugi i imamo samo jedan život. Pa zašto onda ne bismo svaki dan bili  bolja verzija sebe nego jučer", zaključila je Lana i objavom oduševila pratitelje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...