PRVI PJEVAČ IRON MAIDENA SNIMIO NOVI SPOT: Pogledajte kakvu poruku je poslao o ratu u Ukrajini (VIDEO)

Snimak, kojem je prethodila video najava i intervju cijelog benda, premijerno je prikazan na ukrajinskom YouTube kanalu Metal Pilgrim.

  • Show

  • 29. Jun. 2022  29. Jun. 2022

  • 0

Bivši frontmen Iron Maidena Paul Di'Anno, koji je na fizioterapiji i tretmanu limfne drenaže u Zagrebu, a sprema se za operaciju koljena, udružio se s nekoliko hrvatskih muzičara kako bi osnovao novi projekt pod nazivom WARHORSE.

WARHORSE je nedavno ušao u studio kako bi snimio tri pjesme, od kojih su dvije - "Stop The War" i "The Doubt Within" - objavljene u maju kao poseban DVD singl zajedno sa Paulovom video porukom svim fanovima koji su kupili singl i tako pomogli prikupiti sredstva za njegovu predstojeću operaciju.

WARHORSE je objavio muzički spot za "Stop The War". Snimak, kojem je prethodila video najava i intervju cijelog benda, premijerno je prikazan na ukrajinskom YouTube kanalu Metal Pilgrim.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...