VUČIĆ SE POJAVIO SA SUPRUGOM, SVI KOMENTIRAJU NJEGOVO DRŽANJE: "Pa, ne tako mlohavo! K'o drvena Marija" (FOTO, VIDEO)

Tamara Vučić zablistala je u elegantnoj ružičastoj haljini i cipelama u istoj boji, a Vučić se odlučio za klasiku - crno odijelo.

  • Zabava

  • 29. Jun. 2022  29. Jun. 2022

  • 0

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić pohvalio se na Instagramu videom snimljenim na svečanosti povodom Vidovdana i njegova drugog mandata. Na svečanu ceremoniju stigao je u pratnji supruge Tamare koja se rijetko može vidjeti u javnosti.

Tamara Vučić zablistala je u elegantnoj ružičastoj haljini i cipelama u istoj boji, a Vučić se odlučio za klasiku - crno odijelo i kravatu.

Njihov video izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama, a korisnici Twittera posebno su bili kreativni u komentarima.

"Ako te supruga uhvati pod ruku, ne držiš je u ovom položaju - mlohavom", "A on ne zna ni kako se ruka drži, kad te žena uhvati pod ruku... Sav je nekako zbunjen", "A pogle' kavalira kako drži ruku u stilu što si se nakačila, ženo", "Drvo", "A vidi njegovu ruku! Kao drvena Marija" - glasili su neki od komentara upućenih Vučićevu držanju.

Ipak, bilo je i onih koji su nahvalili prvu damu Srbije.

"Predivna je i prelijepo se odjenula", "U globalu super, lijepa žena", "Jako lijepa i zgodna žena", "Bar je nasmijana" -  glasili su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

altTamara i Aleksandar Vučić (Foto: Screenshot / Instagram)

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...