SEZONA GRUPNIH POLITIČKIH TRANSFERA: Laktaški DNS pristupio...

Gradski odbor Demokratskog narodnog saveza u Laktašima, na čelu sa predsjednikom Vukašinom Vojinovićem, pristupio je Socijalističkoj partiji Srpske, saopšteno je iz te stranke.

  • Politika

  • 30. Jun. 2022  30. Jun. 2022

  • 0

Laktaški DNS donio je prije tri dana odluku o kolektivnom istupanju iz stranke, o čemu su obavijestili rukovodstvo, a političko djelovanje će nastaviti kao članovi SPS-a.

"Ovo je partija mladih i odlučnih ljudi, koja ostvaruje stalan rast i želja nam je da svojim iskustvom i radom doprinesemo što boljim rezultatima i realizaciji politika za koje se zalažu ovi mladi i vrijedni ljudi", poručio je Vojinović.

Prema njegovim riječima, SPS je na političku scenu unio nove politike i novi način djelovanja.

"Mislim da mogu da donesu promjene koje narod očekuje nakon izbora. Mnogo ljudi iz Potkozarja i Lijevča je u SPS-u, mnogi od njih su naše komšije i prijatelji i drago mi je da ćemo zajedno raditi na jačanju partije i rješenjima koja su potrebna društvu", istakao je Vojinović koji je u Skupštini grada Laktaši predsjednik Kluba odbornika.

Predsjednik SPS-a Goran Selak poželio je dobrodošlicu novim članovima te naglasio da je rast SPS-a nezaustavljiv, jer „narod prepoznaje politike koje su okrenute realnim problemima i konkretnim rješenjima“.

"Okupljamo sve one koji imaju želju i volju da doprinesu pozitivnim promjenama za koje se bori SPS. Jačamo našu organizaciju širom Republike Srpske, imamo veliki broj novih članova u svim odborima i na izborima ćemo pokazati koliko možemo i koliko smo narasli u odnosu na naše prve izbore", istakao je Selak.

(Banjaluka.net) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...