IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO RUKOMETNOG SAVEZA BiH: Ovi ljudi će u naredne četiri godine voditi Savez

Članovi predsjedništva Upravnog odbora RSBiH su Slobodan Zadro, Kenan Magoda i Vladimir Branković.

  • Sport

  • 30. Jun. 2022  

  • 0

Skupština Rukometnog savez Bosne i Hercegovine odabrala je novo rukovodstvo na Ilidži koje je dobilo mandat u naredne četiri godine.

Novi predsjednik Skupštine RS BiH je Branko Stojkić, a potpredsjednici krovne kuće bh. rukometa su Ljubo Kokotović i Faris Hebibović.

Izabrani su i novi članovi Upravnog odbora Rukometnog saveza BiH, a to će u naredne četiri godine biti: Kenan Magoda, Haris Galijašević, Emir Dautović, Nedim Musić, Dario Pušić, Branko Vukojević, Slobodan Zadro, Zoran Trlin, Darko Savić, Vladimir Branković, Stevan Bekan i Nedjeljko Perišić.

Članovi predsjedništva Upravnog odbora RSBiH su Slobodan Zadro, Kenan Magoda i Vladimir Branković.

Svi prijedlozi sa dnevnog reda usvojeni su većinom glasova prisutnih delegata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...