NIKO NE VJERUJE DA JE DUBOKO ZAGAZILA U ŠESTU DECENIJU: Slavna glumica udavala se pet puta, ima dvoje djece, a najviše je pamte po kućnom porno uradku…

Predstave mjuzikla trajale su dva mjeseca, a krajem maja odradila je i svoju zadnju predstavu nakon koje su je dočekali fanovi s buketom ruža i hrpa paparazza.

  • Show

  • 01. Jul. 2022  01. Jul. 2022

  • 0

Seks simbol i najpoznatija glumica 90-ih godina koja se proslavila ulogom seksi spasiteljice u seriji ''Spasilačka služba'' Pamela Anderson uskoro će proslaviti 55. rođendan.

Unatoč godinama koje su je stigle, glumica i dalje izgleda sjajno i nije se previše promijenila od vremena kad je prikovala milijune diljem svijeta za TV ekrane.

Pamela iza sebe ima buran život, a lik i djelo obilježio joj je skandal s bivšim suprugom Tommyjem Leejom s polovice 90-ih godina.

Tada je u javnost izašla snimka njihovih intimnih trenutaka jer je električar iz njihova doma ukrao snimku seksa i prodao je na internetu, a kasnije se proširila diljem svijeta te je postala jedan od prvih takvih skandala u povijesti Hollywooda.

Zvijezda serije "Spasilačka služba" i bubnjar benda Motley Crue vjenčali su se 96 sati nakon što su se upoznali. Njihov brak ne samo da je šokirao svijet, već i njihove bližnje. Pamelina majka Carol nakon vijesti o vjenčanju je rekla kako joj je kćer slomila srce te da je u šoku.

Po ovom događaju, snimljena je i nova serija ''Pam & Tommy'' koja vjerno prikazuje buran brak ovo dvoje mladih, a uloge su savršeno utjelovili Sebastian Stan i Lily James. Serija je za javnost postala dostupna u veljači ove godine.

Osim braka s Tommyjem, Pamela nije imala sreće ni s drugim muževima za koje se odlučila udati.

Brak Pamele Anderson i Jona Petersa koji je trajao samo 12 dana završio je preko SMS poruke. 54-godišnja glumica i 76-godišnji Jon navodno su samo pet dana proveli zajedno nakon što su se vjenčali.

U njezin je život ušao i jedan roker, Kid Rock koji joj je suprug postao 2006. godine no brak je potrajao svega godinu dana.

Četvrti suprug lijepe Pamele bio je i Rick Salomon. Pamela i Rick dva su puta ulazili u bračnu zajednicu, a ona je prvi brak okončala 2008. nakon samo godinu dana zajedničkog života, a drugi su brak sklopili početkom 2014. godine.

2015. godine opet su se rastali, a Pamela je nakon njega za svog odabranika uzela Dana Hayhursta.

Pamela Anderson - Wikiwand

2020. godine glumica je sve iznenadila svojom udajom za Dana koji je bio njen tjelohranitelj. Ni ovaj brak nije prošao bez skandala. Hayhurstova bivša supruga obrušila se na Pamelu u medijima te ju je nazvala kućnom olupinom te je naglasila da joj je ukrala muškarca. Prema njezinim riječima, Dan je za Pamelu počeo raditi u jesen 2019. godine i rugao se njezinoj ludosti i zahtjevima. No sve se navodno promijenilo u ožujku prošle godine, kada su počeli sve više vremena provoditi zajedno.

Međutim, ni ovaj brak nije potrajao pa su početkom ove godine krenula šuškanja o razvodu.

Foto: Profimedia

Unatoč brojnim brakovima, Pamela ima samo dvoje djece. Dva sina, Brandona i Dylana, dobila je u braku sa svojim prvim suprugom Tommyjem Leejom.

I dok je neko vrijeme odlučila povući se iz javnosti i nestati s društvenih mreža, Pamela se ponovno počela pojavljivati u javnosti nakon što je dobila ulogu u mjuziklu na Broadwayju.

Mjuzikl je pod nazivom ''Chicago'', a Anderson je igrala ulogu Roxie Hart.

''Mislim da slava za Roxie predstavlja slobodu", rekla je Pamela u intervjuu u emisiji Good Morning America.

Predstave mjuzikla trajale su dva mjeseca, a krajem maja odradila je i svoju zadnju predstavu nakon koje su je dočekali fanovi s buketom ruža i hrpa paparazza.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...