OŠTRO REAGIRAO BIVŠI POLICAJAC DRAGAN MIOKOVIĆ: Ovo su snimci koje je učesnik stravičnog udesa u Sarajevu objavljivao na Tik Toku

Ovako je na Twitteru reagirao legendarni, penzionisani sarajevski policajac Dragan Mioković na sinoćnju stravičnu saobraćajnu nesreću u sarajevskom naselju Otoka.

  • Vijesti

  • 01. Jul. 2022  01. Jul. 2022

  • 0

"Vožnja ovim gradom, posebno u kasnijim večernjim satima, je postala - rulet. I to onaj - ruski.

To se može i MORA promijeniti.
Povisiti novčane kazne za prekoračenje brzine.
Oduzimati vozila.
Oduzimati vozačke dozvole. Trajno."

Ovako je na Twitteru reagirao legendarni, penzionisani sarajevski policajac Dragan Mioković na sinoćnju stravičnu saobraćajnu nesreću u sarajevskom naselju Otoka.

Nesreća se dogodila u 23,30 sati na kolovozu ulice Bulevar Meše Selimovića, kada je došlo do sudara putničkog motornog vozila marke “Audi A4”, reg oznaka A92-T-921, kojim je upravljao vozač A. P, rođen 2000.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen i putničkog motornog vozila marke “BMW”, reg. oznaka M74-O-071, kojim je upravljao vozač V. M, rođen 1988.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen.

Nakon sudara došlo je do skretanja van kolovoza vozila “BMW” i udara u stub ulične rasvjete. U ovoj saobraćajnoj nezgodi teške tjelesne povrede zadobio je vozač V. M, a ljekarska pomoć mu je ukazana od ekipe Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, a potom u UKC-u u Sarajevu, gdje je na Klinici za ortopediju i traumatologiju zadržan na daljem liječenju.

Lakše tjelesne povrede su zadobili putnici iz vozila “BMW”, E. K, rođen 1993. godine u Sarajevu i A. D, rođena 1996. godine u Sarajevu, gdje su i nastanjeni, koji su nakon ukazane ljekarske pomoći u UKC-u u Sarajevu, otpušteni na kućno liječenje.

O ovom slučaju je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva, a uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještaci mašinske i saobraćajne struke. Policijski službenici Odjeljenja za saobraćajne istrage nastavljaju rad na dokumentovanju navedene saobraćajne nezgode.

Među učesnicima u ovoj saobraćajnoj nesreći je i zeleni BMW, čiji vlasnik već neko vrijeme na Tik Toku objavljuje snimke svoje "vožnje" po gradu... Njihov autor je Velimir Veko Muratčauš s Dobrinje koji je i povrijeđen u automobilu kojeg su vatrogasci morali rezati.

Podsjećamo, i prije nekoliko godina Muratčauš je doživio nesreću na motociklu kada je teško povrijeđen.

Ukoliko pogledate li njegov Tik Tok profil vidjet ćete ne samo snimke "vožnje", već i video u kojem se eksplicitnim rječnikom obraća osobi koja ga je zbog snimaka prijavila policiji, zbog čega je morao platiti kazne.

Pogledajte i sami:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...