NIKOLINA PIŠEK BANKROTIRALA: Nosi narukvicu od 45.600 eura, oko vrata lančić od 6.650 eura, a sad razmišlja da sve to PRODA i vrati DUGOVE!

Voditeljica se hvata za slamku spasa, pa uveliko razmišlja da proda skupocjeni nakit

  • Estrada

  • 01. Jul. 2022  01. Jul. 2022

  • 0

Nikolina Pišek traži način kako da izađe iz finansijske krize, o čemu Kurir piše posljednjih dana. Voditeljica se hvata za slamku spasa, pa uveliko razmišlja da proda skupocjeni nakit kako bi vratila dugove koji su joj se nagomilali zbog renoviranja kuće u Zagrebu i kako bi preživjela dok ponovo ne počne da radi.

Ona je svoj radni staž na televiziji prekinula prije devet godina, kada se udala za Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini, a koji ju je tokom braka do iznenadne smrti obasipao pažnjom.

U prilog tome svedoči i to što s ruke ne skida narukvicu Cartier od 45.600 eura, koju je nosila na sahrani i kasnije na pomenu od 40 dana. Pored toga Nikolina šeta i Tiffany privezak od 6.650 eura, kao i vrijedan vjerenički prsten. To nije jedina vrijednost koju su posjedovali, ali imali su i veliki gubitak.

Podsjetimo, prije dve godine supružnici su iznajmili vilu u Hrvatskoj iz koje im je, kako su prijavili policiji, nestali satovi i nakit u vrijednosti od skoro 267.000 eura. I pored toga, bračni par je kupio pametnu vilu na kredit, koji su podigli kod jedne banke iz Austrije i jednog advokatskog društva iz Zagreba. U pitanju su dvije pozajmice od po 400.000 eura, ukupno 800.000 eura, i za to imaju hipoteku. Nekretnina je vruhedila ukupno milion i po eura, što znači da su ostatak od 700.000 eura platili u gotovini.

Nikolina sad kao vlasnica kuće mora da otplaćuje rate koje su visoke, a ta kuća očigledno neće biti predmet podjele imovine jer se nije vodila na Vidoja. Prije nego što je Ristović sahranjen, bilo je polemike o tome ko će da naslijedi njegovu imovinu, u šta spadaju nekretnine i dragocjenosti poput umjetničkih slika i nakita čiji je bio kolekcionar.

Ispostavilo se da se na njegovo ime ništa nije vodilo. Stan u centru Beograda, u Kneginje Zorke, u kojem je boravio s porodicom, vodi se na ime njegovog oca Vitora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, što je on i potvrdio na dan kada je objavljen Kurirov tekst o podjeli imovine.

alt

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...