TV VODITELJICA NIKOLINA PIŠEK RAZOČARANA SVEKROM: "Ne smijem da napišem šta bi Vidoje uradio da zna za postupke svog oca"

Istakla je kako pretpostavlja kako bi pokojni Vidoje reagovao da zna za postupke svog oca.

  • Estrada

  • 02. Jul. 2022  

  • 0

TV voditeljica Nikolina Pišek je na Instagramu objavila da nikada nije očekivala da će postati regionalni fenomen i da će joj se javljati žene koje su prolazile “isto šikaniranje”, ali i prokomentarisala sve postupke Miše Grofa, oca njenog pokojnog muža.

“Nikada se nisam nadala da ću postati regionalni fenomen. Niti da će se pozicija žena na Balkanu iščitavati kroz moju situaciju. Ali, da, tu smo… Kažem ‘tu smo’ jer mi je inboks pun stravičnih priča žena koje su prolazile isto šikaniranje, a njihova borba za djecu je predstavljena kao nepoštovanje porodice preminulog”, napisala je Nikolina.

Istakla je kako pretpostavlja kako bi pokojni Vidoje reagovao da zna za postupke svog oca.

“Dobra udovica je samo mrtva udovica. Djeca su nebitna, GREŠKA koja se dogodila putem… ‘Greška’ koju je moj suprug obožavao i kojoj je skidao zvijezde s neba. Ne smijem da napišem šta bi učinio da zna za postupke svog oca, kažnjivo je samo i napisati”, zaključila je Nikolina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...