DODIK UPUTIO SAUČEŠĆE POVODOM SMRTI SUZANE RAĐEN TODORIĆ: "Njen iznenadni odlazak nenadoknadiv je gubitak za porodicu i cjelokupnu novinarsku zajednicu"

Dodik je istakao da ga je iznenadila vijest o smrti urednice Informativnog programa BN televizije, saopšteno je iz Kabineta člana Predsjedništva BiH.

  • Vijesti

  • 02. Jul. 2022  

  • 3

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je telegram saučešća porodici, kolegama i prijateljima preminule novinarke Suzane Rađen Todorić, kao i BN televiziji kojoj je dala najveći doprinos tokom svoje bogate karijere. 

Dodik je istakao da ga je iznenadila vijest o smrti urednice Informativnog programa BN televizije, saopšteno je iz Kabineta člana Predsjedništva BiH.

- Sa žaljenjem sam primio vijest o preranoj smrti Suzane Rađen Todorić. Njen iznenadni odlazak nenadoknadiv je gubitak za porodicu, ali i za BN televiziju i cjelokupnu novinarsku zajednicu - naglasio je Dodik.

Član Predsjedništva naveo je da saosjeća u bolu njenih najbližih, majke, kćerke i supruga, kao i kolega novinara i cijele BN televizije.

Urednica BN televizije Suzana Rađen Todorić preminula je juče u Bijeljini nakon kraće bolesti u 60. godini.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...