SVE SE ČEŠĆE POJAVLJUJE U JAVNOSTI: Šefica poznatog modnog brenda bira ležerne kombinacije za ljetne izlaske (FOTO)

Boemski look upotpunila je okruglim sunčanim naočalama, ogrlicom s perlicama i šeširom.

  • Žena

  • 02. Jul. 2022  02. Jul. 2022

  • 0

Nasljednica Inditexovog modnog carstva sa suprugom Carlosom Torrettom i trogodišnjom kćerkicom Matildeom stigla je u Monako gdje se održava konjičko takmičenje. Kći španskog milijardera i osnivača Zare, Amancija Ortege, od malih nogu se bavila jahanjem, a svoju veliku strast sad prenosi na malenu nasljednicu.

Otkako je u aprilu  ove godine postavljena na čelno mjesto Inditexa, 38-godišnja Marta Ortega sve se češće pojavljuje u javnosti. Sad je snimljena u šetnji sa suprugom i kćerkicom, odjevena u ležeran, bijeli outfit, savršen za vruće mediteransko ljeto. Široke bijele hlače s prekriženim detaljem u struku nosila je u kombinaciji s gornjim dijelom bez rukava i vezicama s ukrasima. Boemski look upotpunila je okruglim sunčanim naočalama, ogrlicom s perlicama i šeširom.

Udoban stajling zaokružila ravnim, glomaznim sandalama luksuzne modne kuće Celine.

tportal

 (Foto: Profimedia)

Plavokosa Španjolka najčešće nosi kombinacije iz vlastitog modnog carstva, uglavnom one s potpisom Zare i Massima Duttija, koje vješto spaja s modnim dodacima luksuznih modnih kuća, piše Tportal.hr. 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...