POLITIČKI ANALITIČAR ŽARKO PUHOVSKI: "Milanović je sad pao ispod nule, za demokratsku državu nije dobro da predsjednik države bude objekt rugla"

"Ispada da Milanović na koncu konca radi za Plenkovića: "Milanović je prešao na našu poziciju priznao on to ili ne", ali kao što je lijepo rekao Plenković, ni fusnote nije bilo s napomenama", kazao je Puhovski.

  • Regija

  • 02. Jul. 2022  02. Jul. 2022

  • 1

Predsjednik Zoran Milanović je uoči samita u Madridu poručivao da će izdajnicima proglasiti sve koji podrže ulazak Švedske i Finske u NATO bez rješenja pitanja bosanskohercegovačkih Hrvata. Iako tvrdi da je ustrajao u svojim stavovima, Milanovića neki ga optužuju da je reterirao pa ga je tako prozvala i Mostova zastupnica Marija Selak Raspudić.

Milanovićeve poteze sada je komentirao i analitičar Žarko Puhovski.

"Retorika je sad prazna. Sad je sasvim jasno da više ne vrijedi čak ni ono pravilo "prazne se puške obojica plaše". Jer sad obojica znaju da je puška prazna, prema tome nema nikakve opasnosti. Milanović je spao na ono što je oduvijek mrzio – na poziciju komentatora", rekao je Puhovski za N1.

"Ispada da Milanović na koncu konca radi za Plenkovića: "Milanović je prešao na našu poziciju priznao on to ili ne", ali kao što je lijepo rekao Plenković, ni fusnote nije bilo s napomenama", kazao je Puhovski.

Milanović još uvijek ima problem s odrastanjem, smatra Puhovski.

"I onda ga kad je u mladalačkoj fazi stvari koje se tiču njegovog rodnog spolnog identiteta očito posebno pogađaju, naime da on eto, može biti predsjednik, ali da ne može biti frajer. A on bi ipak radije bio frajer nego predsjednik", rekao je Puhovski, referirajući se na predsjednikovu uznemirenost izjavom Marije Selak Raspudić, koja je Milanovića upitala 'Di si sad frajeru'.

"On se očito preplašio ili došao k sebi ili racionalizirao poziciju. Spustio se u svoje gabarite. On je sad pao ispod nule. On je sad slabiji i manji nego što je bio prije nekoliko tjedana. Sad je spao na to da mu se rugaju i to je, bez obzira na osobni stav spram Milanovića – šteta, jer se radi o predsjedniku države. Za demokratsku državu nije dobro da predsjednik države bude objekt rugla", smatra Puhovski.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...