"SNSD SABOTIRA VODOSNABDJEVANJE": Stanivuković tvrdi da cisterne dolaze u naselja, ali ih predsjednici MZ ne raspoređuju

Ističe da problema ima terenu kada je vodosnabdijevanje u pitanju, jer pojedini predsjednici mjesnih zajednica ne koordinišu sa nadležnima koji svakodnevno dovoze cisterne.

  • Društvo

  • 02. Jul. 2022  

  • 0

"Članovi mjesnih zajednica koji su u SNSD opstruišu vodosnabdijevanje u selima širom Banja Luke i mada problemi traju preko 20 godina, pokušavaju da ih predstave kao novonastale", rekao je gradonačelnik Banja Luke Draško Stanivuković.

"Imaju nalog od kvazidirektora UKC da u svim naseljima prave bune, iako nema razloga za to, jer Grad sve probleme preuzima na sebe i rješava ih", rekao je Stanivuković odgovarajući na pitanje novinara da li je tačno da u nekim mjesnim zajednicama postoje sabotaže, prenosi Srpskainfo.

Ističe da problema ima terenu kada je vodosnabdijevanje u pitanju, jer pojedini predsjednici mjesnih zajednica ne koordinišu sa nadležnima koji svakodnevno dovoze cisterne.

"Imate kuće i domaćinstva koji treba da dobiju vodu i način kako se to radi, a oni rade sve kontra toga i onda odu i kažu ljudima da nemaju vodu. Nemaju vodu 30 godina, ali danas im dolazi preko 20 cisterni sedmično, za vrijeme SNSD nisu dobijali nijednu. To je bio slučaj u Donjim Kolima. Tamo radimo i vodovod, put, kanalizaciju, ulažemo tri miliona što nije uloženo nikada", rekao je on.

Mještani prigradskih naselja kažu da godinama imaju problema sa vodom, posebno kada su velike vrućine, te da čekaju da se krene u najavljenu izgradnju vodovoda, koja počinje u avgustu.

"Decenijama imamo probleme ovdje u Donjim Kolima, znamo mi da je teško, da ima ljudi koji namjerno pune bazene i zalijevaju baštu, znamo i da se politika umiješala, ali znamo da ovaj problem nije od juče. Neki galame jer moraju, mi se nadamo da će to od avgusta stvarno biti riješeno", rekao je jedan od mještana Donjih Kola.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...