GRADONAČELNIK ZENICE FUAD KASUMOVIĆ: "Bakir je izdao najveći nacionalni interes građana BiH, Bećirović pobjeđuje"

"Šta reći o Bećiroviću, ako ne pobijedi Denis ja dajem ostavku, toliko sam siguran u to, živi i zdravi bili", poručio je Kasumović.

  • Politika

  • 03. Jul. 2022  03. Jul. 2022

  • 7

Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice na Konvenciji opozicionih stranaka u Sarajevu, koje podržavaju kandidaturu Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda bošnjačkog naroda, ponovio je da će podnijeti ostavku na poziciju gradonačelnika Zenice ukoliko Denis Bećirović ne pobijedi.

"Zadovoljan sam i zahvalan ljudima predsjednicima ovih partija, to su Nikšić, Konaković, Forto i gospodin Fahro Radončić.

Svi su govorili o kandidatima, ali ovo je prevladao mnogo veći interes i pokazalo se u tome što su našli jednog kandidata. Svi ste vi za promjene. I svi građani trebaju biti za promjene, treba se paziti na dan izbora, pogotovo nakon 19 sati.

Već su počeli dogmu prosipati, a to je da sa Bakirom na čelu, kako je država u veoma teškoj situaciji, slažem se da jesmo, ali prosipaju dogmu da jedino on ako bude u predsjdništvu može da zaustavi raspad države. Da ubijedi ljude da jedino on može zaustaviti raspad države.

A upravo on je taj koji je izdao najveći nacionalni interes svih građana ove države. Radončić je spomenuo Vijećnicu. To je poniženje veliko, još nisam donio odluku da ga u Zenici proglasimo personom non grata. A urpavo ne znam ni jednog od ovih ldiera ovdje da je izdao državu.

Šta reći o Bećiroviću, ako ne pobijedi Denis ja dajem ostavku, toliko sam siguran u to, živi i zdravi bili", poručio je Kasumović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...