AKCIJA SARAJEVSKE POLICIJE: Uhapšeni Nijemac i Zagrepčanka zbog krađe

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo

  • Hronika

  • 03. Jul. 2022  03. Jul. 2022

  • 0

Policijski službenici PU Novi Grad-PS Rajlovac, jučer su u 11,45 sati lišili slobode K.D., rođen 1996. godine u Njemačkoj, M.H., rođen 1995. godine u Sarajevu i A.S., rođen 1993. godine u Sarajevu.

Sva trojica su lišena slobode pod sumnjom da su počinili krivično djelo teška krađa. O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, nakon čega su predati u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Potom, u 20.10 sati, policijski službenici s Ilidže su lišili slobode M.E., rođen 1981. godine u Berlinu i M.E., rođena 1993. godine u Zagrebu, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo krađa, na štetu M.R.

I o ovome je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, nakon čega su predati u prostorije za zadržavanje lica lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...