NINA BADRIĆ ZNA: Pjevačica proslavila svoj dan u modnoj kombinaciji koja ne može proći neprimjećeno (FOTO)

Odjevena u bijelu kratku haljinu s efektnim detaljem na struku Nina Badrić doista ima razloga za slavlje.

  • Žena

  • 05. Jul. 2022  05. Jul. 2022

  • 0

Jedna od najvećih regionalnih pjevačkih zvijezda proslavila je 'okrugli' 50. rođendan. Okružena prijateljima i porodicom, Nina je proslavila svoj dan u modnoj kombinaciji koja ne može proći neprimjećeno.  

Iza nje je puno lijepih trenutaka, a budućnost će ih, prema svemu sudeći, donijeti još više. Pjevačica Nina Badrić doista ima razloga za zadovoljstvo. Iza nje je niz poslovnih uspjeha, a budućnost djeluje blistavo.

Nedavno je predstavila live album 'Peristil Sentimenti' na kojem se nalaze najljepše pjesme Splitskog festivala s kojima je prošle godine oduševila publiku na splitskom Peristilu. Ljeto će joj biti ispunjeno koncertima, a bit će vremena i za odmor u njezinoj oazi na Hvaru.

Na fešti u zagrebačkom bistro restoranu Apetit, gdje je Nina pozvala 140 gostiju, pjevačica je stigla odjevena u efektnu bijelu haljinu čiji dizajn potpisuje srpski dizajner Mihailo Anušić, koji stoji iza modnog brenda Mihano Momosa. Kreacija nastala spojem jednostavne, krakte bijele haljine i vrlo efektnog, šljokicama optočenog ukrasa cvjetnog oblika nosi ime ‘Infinity' i prodaje se po cijeni od 1770 eura, navodi Tportal.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...