PREMIJERKA SRBIJE ANA BRNABIĆ "MORA NA ODMOR": "Moj sin misli da živim u Vladi Srbije"

Gostujući u emisiji “Hit tvit” odgovorila je na pitanje da li planira neko putovanje ovog ljeta, a dotakla se i sina Igora.

  • Show

  • 05. Jul. 2022  

  • 1

Premijerka Srbije Ana Brnabić gotovo nikad ne govori o privatnom životu, pa su rijetki trenuci da u programu uživo otkrije neki intimni detalj.

Ovaj puta je napravila izuzetak, pa je govorila o tome da li će otići na odmor.

Gostujući u emisiji “Hit tvit” odgovorila je na pitanje da li planira neko putovanje ovog ljeta, a dotakla se i sina Igora.

- Nadam se da ću otići, makar na nekoliko dana, ali vjerujem da ću, kao i do sada, raditi sa odmora. Sve vrijeme se bavimo pripremama za zimu – rekla je Ana, a onda uz osmijeh ispričala jednu anegdotu iz porodičnog života, piše Blic.

- Zapravo moram da odem na odmor, jer mi je sin rekao da živim u Vladi. Moram da mu pokažem da ne živim u Vladi – otkrila je premijerka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...