OŠTRE REAKCIJE NA POTRES U PLENKOVIĆEVOJ VLADI: „Kad ode najpopularniji ministar, to znači da je Vlada pala…“

Zdravko Marić odlazi s mjesta ministra financija, a naslijedit će ga Marko Primorac, bivši savjetnik za ekonomiju nekadašnje predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović.

  • Regija

  • 06. Jul. 2022  06. Jul. 2022

  • 2

Zdravko Marić na vlastiti zahtjev odlazi iz Vlade Republike Hrvatske, a samo nekoliko minuta nakon što se pojavila vijest, saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja je na Facebooku podijelio svoj pogled na novonastalu situaciju. Grmoja odlazak ministra financija u Plenkovićevoj vladi vidi kao konačnu potvrdu kako je došao kraj mandatu Vlade Andreja Plenkovića.

- Bježi prvi časnik s Plenkovićeva Titanika izbušenog korupcijom, aferama i inflacijom. Ako nisu zdravstveni razlozi, a nadam se da nisu, postoje samo dvije opcije: Ili se sam našao na udaru DORH-a, a bio je akter mnogih afera koje se doduše nisu lijepile na njega ili bježi iz Vlade svjestan kakav nam gospodarski armagedon dolazi. Uglavnom, sad je i zadnjem plenkisti u Hrvatskoj jasno, Andrej Plenković je prošlost! Vrijeme je za nove izbore! - napisao je Grmoja na svome profilu.

Saborska zastupnica i politička tajnica SDP-a Mirela Ahmetović oglasila se na Twitteru.

- Zadnji put kad je Marić dao ostavku, gazda mu je pobjegao iz zemlje, a tvrtka propala. Kada ode najpopularniji ministar u Vladi, to znači da je Vlada pala, samo Plenković ne želi priznati. Dosta agonije, idemo na izbore!- kratka je bila Ahmetović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...