ZAOKRUŽIŠ BORJANU - GLASAŠ ZA DRAGANA: Treći poraz od Komšića Čović politički u HDZ-u ne bi preživio…

Dodik muški udario na Čovića i on šalje u trku za Predsjedništvo – najljepšu – ali sa britanske "crne liste".

  • Politika

  • 06. Jul. 2022  06. Jul. 2022

  • 3

Startna trka predsjedničkog maratona duga tri mjeseca počela je. Dobro pripremljeni u trku ušli su Željko, Denis, Bakir, Mirsad, Mirko, Vojin, Nenad, Nermin. Za trku su spremne Željka i Borjana.

Dragan će sa tribina bodriti i navijati za najljepšu – Borjanu. Treći poraz Čović od Komšića politički u HDZ-u ne bi preživio. Dodik muški udario na Čovića i on šalje u trku za Predsjedništvo – najljepšu – ali sa britanske "crne liste".

Zaokružiš Krišto glasaš za Čovića. Biraš Cvijanović, glas ode Dodiku. Veterani uz podmladak muški će gurati do cilja.

Dame nemaju prednost, jer u ovoj trci ulog je prevelik, do cilja dolazi troje. Koje su šanse da u ulici Maršala Tita 16 odlučuju ženske ruke ili muški mišići.

Više u prilogu FTV-a.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...