PAPARAZZI JE PRATE U STOPU: Angelina Jolie u bezvrmenskom klasiku koji izdužuje noge (FOTO)

Sandale s platformom od špage posebne su zbog svoje udobnosti, ravne su, a pritom nas čine višim i izdužuju noge. Također su idealna ljetna cipela za cijele dane.

  • Žena

  • 09. Jul. 2022  

  • 0

Glumica Angelina Jolie stigla je u Italiju, u kojoj snima svoj novi projekt, i redovito ne prolazi ispod radara sveprisutnih fotoreportera. Paparazzi je prate u stopu, a fotografije njezinih sjajnih ljetnih stajlinga brzo obilaze svijet putem medija i društvenih mreža.

Uz nekoliko je svojih stajlinga, koje su činili vrećasti, udobni komadi garderobe, nosila posebne sandale koje nisu prošle nezapaženo. Sandale s platformom od špage posebne su zbog svoje udobnosti, ravne su, a pritom nas čine višim i izdužuju noge. Također su idealna ljetna cipela za cijele dane.

alt

Riječ je o vrsti espadrila otvorenih prstiju i s podebljanim đonom. Espadrile su bezvremenski klasik kada je u pitanju ljetna obuća, a ova varijacija na temu idealno će doći svima koji žele nabiti dodatne centimetre i pritom ne patiti u visokim petama. Savršeno lako kombiniraju se uz dnevne stajlinge svih stilova.

Jolie ih primjerice nosi uz chic maksi haljine u svim nijansama ili pak duge kombinezone. Cipele s ovakvim potplatom modni su kritičari nazvali flatforms, a već su ih proglasili najpoželjnijom obućom 2022. Osim što mogu doći u ljetnom obliku, najesen će vladati u vidu mokasinki s povišenim potplatom, piše Tportal.hr.

  tportal

 (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...