KOJOVIĆ REAGIRAO NA ČOVIĆEVE IZJAVE: "Iz diktature konstitutivnih ljudi bježe u građansku Njemačku"

"Dragane, trebaš pod hitno upozoriti sve one hiljade Hrvata, Bošnjaka, Srba i drugih pred ambasadama koji iz ove tvoje predivne diktature konstitutivnih narode odlaze u građansku Njemačku, Švedsku, Norvešku, Austriju, Švicarsku, Holandiju, Francusku...,", rekao je Kojović

  • Politika

  • 09. Jul. 2022  

  • 9

Predrag Kojović, zastupnik Naše stranke u državnom parlamentu, komentarisao je nove izjave predsjednika HDZ-a BiH Dragana Čovića.

Čović je, podsjećamo, u svojim izjavama po ko zna koji put upozoravao na "opasnost građanske BiH", te je naglasio kako "BiH ne bi mogla funkcionisati" u tom slučaju.

Kojović po tom pitanju ima jasan stav - građanska i tačka.

"Dragane, trebaš pod hitno upozoriti sve one hiljade Hrvata, Bošnjaka, Srba i drugih pred ambasadama koji iz ove tvoje predivne diktature konstitutivnih narode odlaze u građansku Njemačku, Švedsku, Norvešku, Austriju, Švicarsku, Holandiju, Francusku... Građanska i tačka!", rekao je Kojović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...