VOJIN MIJATOVIĆ U SREBRENICI: “Bitno je odati počast žrtvama genocida, oni koji imaju nešto protiv neka šute bar ova dva dana”

"Onda ćemo pokušati da mijenjamo tu realnost, da sljedećeg 11. jula stvari budu drugačije u ovoj zemlji", kazao je Mijatović

  • Politika

  • 10. Jul. 2022  10. Jul. 2022

  • 2

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović stigao je u Srebrenicu uoči sutrašnjeg obilježavanja genocida i klanjanja dženaza novoidentifikovanim žrtvama, njih 50.

"Došli smo da budemo malo s ljudima. Delegacija SDP-a iz Banje Luke je ovdje  a sa mnom Aleksandar Gajić i Aleksandar Luković. Naš prijatelj Ćamil Duraković nam je domaćin. Bit ćemo malo sa ljudima ovdje i sutra odati počast žrtvama genocida u Srebrenici. I to je ono što je suštinski bitno, a ovi koji imaju nešto protiv toga neka bar šute ova dva dana i onda ćemo pokušati da mijenjamo tu realnost, da sljedećeg 11. jula stvari budu drugačije u ovoj zemlji", poručio je Mijatović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...