PROCURIO VIDEO: Mercedesom uletio u kafić, povrijedio djevojku, pa pobjegao s lica mjesta....

Na snimcima koji su objavljeni jutros može se vidjeti polomljen inventar kafića, flaše, pepeljare...

  • Hronika

  • 12. Jul. 2022  12. Jul. 2022

  • 0

Sinoć oko 1 sat iza ponoći, za sada nepoznati vozač, uletio je svojim automobilom u baštu kafića u Ćirpanovoj ulici u Novom Sadu, nakon čega je pješke pobjegao sa lica mesta.

Ekipe policije i Hitne pomoći odmah su izašle na lice mjesta, a na Instagram profilu 192_rs objavljeno je da je jedna mlađa ženska osoba povrijeđena, te da je zadobila frakturu ključne kosti.

Sinoć se na licu mjesta okupio veliki broj građana koji je sa nevjericom posmatrao sve. Na snimcima koji su objavljeni jutros može se vidjeti polomljen inventar kafića, flaše, pepeljare...

Kako se navodi, rječ je o automobilu marke "Mercedes".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...