NEVJEROVATNO: Cristiano Ronaldo dobio najveću ponudu u povijesti nogometa...

Španjolski i portugalski mediji pišu o "nemoralnoj" ponudi za napadača Manchester Uniteda.

  • Sport

  • 14. Jul. 2022  14. Jul. 2022

  • 0

Cristiano Ronaldo dobio je najveću ponudu u povijesti nogometa, pišu portugalski i španjolski mediji.

Portugalac želi napustiti Manchester United, a interes za njega ima niz nogometnih giganata, poput Bayerna, Napolija i Chelseaja, no nijedan ne može parirati ponudi koju su poslali bogati Saudijci.

Naime, neimenovani klub iz Saudijske Arabije navodno mu je ponudio nevjerovatnih 300 miliona eura za dvije sezone. Od te cifre 30 miliona išlo bi Manchester Unitedu, 20 bi pripalo posrednicima, a preostalih 250 zaradio bi "čistih" sam Ronaldo. To znači čak 125 miliona erua po sezoni!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...