MUŽA SKRIVA OD JAVNOSTI: Konstrakta otkrila gdje je pogriješila u pristupu prema djeci (FOTO)

"Moj muž dosta strada sada. Pogotovo njemu sada nije lako. On dosta sjedi na Twitteru i gleda što se tamo zbiva. A svi znamo da je Twitter dosta konfliktna mreža", kaže pjevačica.

  • Estrada

  • 15. Jul. 2022  15. Jul. 2022

  • 0

Pjevačica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, otkrila je da je pogriješila u pristupu prema djeci, a progovorila je i o suprugu Milanu Đuriću, kojeg skriva od javnosti.

"Kakva sam domaćica? Pa, što znam. Ja sam u fazonu: 'Neka, ja ću'. Što god da treba po kući da se napravi, ja kažem: 'Neka, ja ću' I to nije baš pametno, ispostavilo se sad kad me nije bilo dugo kod kuće prethodnih mjeseci. Svi i dalje čekaju da dođem i da kažem: 'Neka, ja ću', i sin, i kćerka, i muž", rekla je Konstrakta za K1 televiziju.

Nastup Konstrakte na glavnoj pozornici Exit festivala(Foto: Amir Hamzagic)

Potom je iznijela više detalja iz svoje kuće. 

"Volim kuhati, da. Volim da sam u kući, dočekujem, ispraćam, pratim što je bilo. Djeca imaju 14 i 12 godina. Oni su već poprilično samostalni, nije im potrebno moje prisustvo. Sad više mentalno… U drugoj mjeri im trebam. Nije lako, prilagođavaju se situaciji, da me nema često… Postoji volja za prihvaćanjem situacije", rekla je umjetnica s osmijehom na licu.

Ona ističe da je ne diraju negativni komentari.

"Moj muž dosta strada sada. Pogotovo njemu sada nije lako. On dosta sjedi na Twitteru i gleda što se tamo zbiva. A svi znamo da je Twitter dosta konfliktna mreža. Jasno je da je Konstrakta jedno, mi smo u kući nešto drugo. Polako se navikavamo na sve. Suđe se pere samo… Mislim da su ranije svi mislili da se suđe pere sami, kuća se čisti sama. Međutim, situacija nije takva", dodaje pjevačica.

Potom je dodala, i kako provodi dane kada je kraj nastave za djecu.

"Kraj škole je buran. Buran je jako. Dobro je što više nema online nastave, a čini mi se da je škola sad organiziranija, testovi idu po nekom rasporedu, ne odgovaraju sve odjednom na kraju godine. Nema prevelike histerije", rekla je pjevačica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...