USPJEŠNO OKONČANA POTRAGA: Pronađen nestali Murat Baručija iz Sarajeva

Dojave su stizale brzo jer uz pomoć medija se vijest brzo proširila o nestanku...

  • Vijesti

  • 17. Jul. 2022  17. Jul. 2022

  • 0

U Rajlovcu kod Sarajeva jutros je nestao Murat Baručija, a nakon potrage koju je na poziv Policijske uprave Novi Grad Sarajevo, pokrenuta, GSS Novi Grad ga je pronašla.

"Nestalog M. B. su pronašli pripadnici GSS Novi Grad Sarajevo dehidriranog i iscrpljenog i  pozvali su policiju i hitnu pomoć.

Nestali je pronađen po dojavi građana o kretanju nestale osobe.

Dojave su stizale brzo jer uz pomoć medija  vijest  o nestanku se brzo proširila ..

Građani su od momenta kada je osoba nestala do momenta pronalaska uočavali na više lokacija na području Kantona Sarajvo (Vogošća, Srednje, Stup, Skenderija itd.).

Visoke temperature su doprinjele pogoršanju zdravstvenog stanja našeg sugrađanina što je dovelo do njegovog nestanka... čuvajte se", navodi se u objavi GSS-a Novi Grad Sarajevo.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...