KRAJ NAKON 33 GODINE BRAKA: Razveo se Momčilo Bajagić Bajaga, Emiliju je upoznao u autobusu…

Vjenčali su se 1989, sljedeće godine su dobili sina Marka, a osam godina kasnije i kćerku Anđelu.

  • Estrada

  • 18. Jul. 2022  18. Jul. 2022

  • 1

U srbijanskim medijima kao bomba je odjeknula vest da se Momčilo Bajagić Bajaga razveo od supruge Emilije nakon 33 godine braka.

Momčilo i Emilija u braku su bili 33 godinu, a prije toga su sedam godina živjeli zajedno. Zanimljivo je da su se upoznali u autobusu.

- Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je o'ladila, jer ko ne izlazi nedeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je truba. Tek posle nekoliko meseci smo profurali - kazao je muzičar svojevremeno u intervjuu za "Novosti".

Vjenčali su se 1989, sljedeće godine su dobili sina Marka, a osam godina kasnije i kćerku Anđelu.

Emiliji je posvetio sve svoje ljubavne pjesme.

- O javnim se osobama svašta piše. Ema je to stvarno dobro podnela, posebno tih prvih godina naše veze koje su bile najluđe. Nismo mogli ići na letovanje negde gde idu svi. Na Mljetu smo jednom otišli na neku daleku plažu kako bi bili sami. Međutim, od nekuda se pojavilo petoro ljudi koji su samo sedeli i gledali u nas - ispričao je Bajaga.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...