USPON NA HAJDUČKA VRATA: Johann Sattler tokom vikenda obilazio ljepote Bosne i Hercegovine i pohvalio se na Twitteru

Ovo nije prvi put da Sattler slobodno vrijeme provodi obilazeći bosanskohercegovačke planine, nakon zimskih radosti na Visočici, ljeto koristi za penjanje na Čvrsnicu.

  • Mini market

  • 18. Jul. 2022  18. Jul. 2022

  • 0

Šef Delegacije Europske Unije u Bosni i Hercegovini i specijalni predstavnik Evropske Unije u Bosni i Hercegovini Johann Sattler iskoristio je slobodan vikend kako bi uživao u prirodnim ljepotama naše zemlje. 

Ovo nije prvi put da Sattler slobodno vrijeme provodi obilazeći bosanskohercegovačke planine, nakon zimskih radosti na Visočici, ljeto koristi za penjanje na Čvrsnicu.

Objavio je par fotografija na društvenim mrežama:

"Za vašu listu želja - Hajdučka Vrata/Jezero Crvenjak & čarobni izlazak sunca na Vilincu. Svakako među top-3", napisao je Sattler na Twitteru

Uz tekst je dodao i hashtagove #LijepaHercegovina #Putuj387.

Jedan od retwitova na objavu ostavila mu je ambasadorica Kathleen Kavalec, koja je za zadivljujuće fotografije napisala kratko i jasno: "Čarobno".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za And

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...