SRPSKA MANEKENKA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Na društvenim mrežama se opraštaju od lijepe Bojane

Usvijetu mode njeno ime dobro je poznato.

  • Estrada

  • 18. Jul. 2022  18. Jul. 2022

  • 0

Vijest da je preminula manekenka Bojana Šarac potresla je mnoge. Prema nezvaničnim informacijama, nesretna djevojka izvršila je samoubistvo.

Usvijetu mode njeno ime dobro je poznato.

Uspješno se bavila manekenkestvom u zemlji i inostranstvu, dok ju je šira javnost primijetila u spotu Relje Popovića za pjesmu “Maria”.

Bojana Šarac studirala je psihologiju, piše “Republika”. Ništa na njenom Instagram profilu nije slutilo na tragediju, a posljednju fotografiju objavila je dva dana ranije.

Prijatelji, i dalje u šoku, u komentarima se opraštaju od lijepe Bojane: “Putuj sa anđelima, anđele”, “Svima ćeš nedostajati”… Kratko i bolno pitanje “zašto?” postavljeno je mnogo puta, a odgovora nema, prenosi Blic.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...