ELON MUSK NA LJETOVANJU SA NOVOM ŽENOM: Njegov izgled u kupaćem postao hit na društvenim mrežama (FOTO)

Njegovi hejteri smatraju da se Musk godinama nije sunčao.

  • Show

  • 19. Jul. 2022  19. Jul. 2022

  • 0

Elon Musk ljetuje u Grčkoj s nepoznatom ženskom osobom za koju se pretpostavlja da mu je nova cura. Musk je s njom i još nekoliko prijatelja ovih dana plovio oko otoka Mikonosa.

Fotografije koje su snimili paparazzi od jučer se šire Twitterom. I to ne zbog Muskove nove navodne cure, nego zbog njegovog izgleda u kupaćem kostimu.

Njegovi hejteri ga vrijeđaju zbog linije, ali i zbog boje kože. Smatraju da se Musk godinama nije sunčao.

"Nadamo se da je stavio kremu s visokim SPF-om", "Lik je bijela tehnika", "Ko ne bi imao dijete s ovim čovjekom", nižu se fore hejtera. Nedavno je objavljeno da je Musk dobio blizance sa svojom poslovnom saradnicom Shivon Zilis nekoliko mjeseci nakon što je dobio kćer s bivšom curom Grimes.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...