VUKANOVIĆ O POSJETAMA ZVANIČNIKA SNSD-a OTKRIVA: "Dodik i Cvijanović su istovremeno otišli u Izrael i SAD da bi..."

Nezavisni zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović tvrdi da oba putovanja imaju isti cilj.

  • Mini market

  • 20. Jul. 2022  20. Jul. 2022

  • 2

Dvoje najviših zvaničnika iz redova SNSD-a, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednica RS Željka Cvijanović su na dva kraja planete. I dok Dodik prima odlikovanja u Izraelu, Cvijanović održava sastanke u SAD-u.

Nezavisni zastupnik u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović tvrdi da oba putovanja imaju isti cilj.

"Istovremena posjeta Milorada Dodika Izraelu, a Željke Cvijanović Sjedinjenim Američkim Državama nije slučajnost već je dio plana rasprodaje preostalih resursa Republike Srpske kako bi režim opstao na vlasti. I dok Dodik u Izraelu nudi Jevrejima rudnik Ljubija, Željka u Americi daje u zalog i prodaje Elektroprivredu Republike Srpske, u zamjenu za podršku i još četiri godine na vlasti.

Ovo je posljednji čin veleizdaje i uništavanja Republike Srpske, koja je za režim prćija za potkusurivanje, i spremni su da prodaju i predaju sve, čak i uđu u NATO, kako bi dobili podršku mentora da ostanu na vlasti. Svi dogovori su tajna i treba da budu realizovani posle izbora ako režim uspije da ih ponovo pokrade i prekroji volju naroda, kao što je to radio prethodnih godina uz pomoć stranaca i međunarodne zajednice.

Izdaja se mora spriječiti svim demokratskim sredstvima i tražićemo da zarobljene institucije i pravosuđe reaguju i spriječe potpuno uništenje RS-a", napisao je Vukanović u svom blogu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...